Golden Rose Dream Eyes Eyeliner



Merhaba ~

Nude tonlarda göz kalemlerini sevmeyen yoktur herhalde.Farklı kullanım şekilleri olsa da genellikle göz içine sürülür ve bu şekliyle birçok etkiye sahiptir.



Golden Rose'un A101'lere gelen Dream Eyes Eyelinerlarından nude tonlarda olan 426 rengini satın aldım indirimden geçtiğimiz hafta.Fiyatı 3 lira civarı olması lazım.Değişik renkler de vardı ama bu tonu almayı tercih ettim.Yapısı çok güzel.Krem gibi,sürerken akıyor.Pigmentasyonu da yüksek olduğu için tek sürümde bile rengini hemen veriyor.

Ambalajı mat,hafif ve çok şık.İçeriğinde pamuk tohumu yağı var.Paraben içermiyor.

Rengi incelersek;

 426 ; çok çok hafif yavruağzı tonu içeren açık ten rengi.Mat bir renk.Bu renkler göz içine uygulandığında harika bir görünüm veriyor.

Bu tarz renkler göz içine sürüldüğünde gözü daha büyük gösterir ve daha dramatik bir görünüm sağlar.Özellikle eyelinerlı makyajlara çok güzel oluyor.Hatta bir de alt kirpiklerinize de rimel uygularsanız çok daha güzel bir görünüm sağlar.Nude-ten rengi tonlarında olduğu için de doğal duruyor.Bunun dışında göz altınıza sürebilirsiniz.Bu da gözleri büyük yaşı da biraz küçük gösterir :)






İçindekileri merak ederseniz yukarıdaki rermi büyüterek inceleyebilirsiniz.










Yorum Gönder

0 Yorumlar