Çantamda Neler Var? / Sonbahar-Kış Versiyonu


Merhaba ~

Çantamda Neler Var videolarını izlemeyi ve yazısını yazmayı çok seviyorum.Daha önce bir tane yazmıştım şuradan okuyabilirsiniz.Onu yazalı baya oldu ve yeni çantalar ekledim koleksiyona.Bu yazımda bahsedeceğim çantamı sonbahar-kış döneminde sıkça kullanıyorum ve içinde neler var sizlerle paylaşmak istedim.




Çantam Mango'dan bordo küçük çapraz çanta.Sonbahar-kış döneminde bordo tonlarında giyinmeyi seviyorum bu yüzden bu çantayı da sıkça kullanıyorum.Önünde iki püskülü var aynı renk.İçerisinde cep vs yok.Boyutuna göre içi oldukça geniş.İçinde neler olduğunu gösterince anlayacaksınız.



İlk önce cüzdan,kimlik,kart vs neler var bakalım.

Kedilerimin karneleri-2.kedimi sahiplendiğim için son zamanlarda sıkça veterinere gidiyoruz.Ben de unutmamak için çantamda taşıyorum ikisinin karnelerini.

Mint yeşili kedi desenli cüzdan- Bunu yazın sahile kurulan seyyar satıcılardan satın almıştım.Kumaşı doğaya dost kumaşlardan.3 gözü var.İçerisine kartımı,kimliğimi,kağıt paralarımı koyuyorum.

Koton Japon süsleri temalı cüzdan-Bozuk paralarımı koymak için kullanıyorum.Oldukça geniş içi.

Koreli arkadaşımın hediye ettiği geleneksel cüzdan- İlaç koymak için kullanıyorum.

Ebay'den satın aldığım Always Smile :) yazılı kartlığım- Bu cüzdana mağaza kartlarımı koyuyorum.

Sevgili Su ablanın hediyesi olan yeşil not defteri- Lastikli olduğu için rahat oluyor kullanması.

Nuxe Parfüm setinden çıkan I Am Prodigious makyaj çantası- Hem küçük boy hem de çok şık.İçindekiler ise;


Madame Coco Strawberry Macaron Lip Balm,Oriflame The One Colour Soft Lipstick  Sweet Rose rengi,LCN Cream Make-up fondöten seyahat boyu,Nivea Fruity Shine Cherry Lip Balm,Nivea Milk and Honey Lip Balm,Golden Rose mini likit mat ruj 03 numarası.


Qzen 7034 0,5 numaralı gözlüğüm- Gözlüksüz blogger mı olurmuş dedim ve sonunda ben de gözlük kullanmaya başladım.Sadece uzak ve ufak yazıları seçemiyorum bazen.Dışarıda okumam gerek olan birşey olursa diye yanımda taşıyorum.

Kruidvat gözlük temizleme mendili- Gözlüğü kapta taşımıyorum çıkarması zor olur diye.Bu yüzden çabuk kirleniyor ve bu mendil işe yarıyor bana.Bu da Sevgili Cherijamu'nun hediyesiydi.

Proteks Fineliner 0.4 mm lacivert kalem- Not almak için de bu kalemi kullanıyorum.

Telefon kulaklığım- Bazen dışarıda video izliyorum yada canlı yayın açıyorum,snap atıyorum vs bu yüzden kulaklığımı da yanımda taşıyorum.


Sandy Magic Clean Hijyenik El Jeli- Dışarıda sıkça kedileri seviyorum yada yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince.Bazıları hasta yada kirlenmiş olabiliyor.Eve gidene kadar idare etmesi açısından bu jeli kullanıyorum ve bu zamana kadar hiçbir sağlık problemi de yaşamadım.Zaten eve gelince bolca antibakteriyel sabun ile temizliyorum ellerimi.

Selin Ardıç Mini Kolonya- Yine yukarıdaki sebepten dolayı ve bazen keskin bir koku olsun yanımda diye kolonya da taşıyorum.Kokusu çok güzel bu arada.

Bee Beauty Body Care Moon- Hem meyvemsi hem de çiçeğimsi hoş bir kokuya sahip.Mini boy.Kalıcı da bir koku.Parfüm olarak kullanıyorum.

Farmasi BB Eye Cream- Taşıması ve uygulaması kolay olduğu olduğu için çantaya attım bunu da.

Oriflame Colour Drop Ruj- Kışlık bir ton ve uygulaması kolay olduğu için yanımda taşıyorum.

Benim çantamdakiler bunlar.Sizin çantanızda olmazsa olmazlarınız neler? Benim gibi çok fazla şey taşır mısınız çantanızda yoksa minimum mu tutarsınız?


Yorum Gönder

0 Yorumlar