Farmasi BB Eye Cream Göz Altı Kapatıcısı


Farmasi markasının birçok ürününü merak ediyorum ama elimdeki tek ürünü bu bb kapatıcısı.Oldukça başarılı bir ürün.Hem göz çevresine bakım yapıyor hem de makyaj ürünü olarak kullanabiliyorsunuz.



Cilt kusursuzlaştırıcı krem olarak tanıtmışlar ürünü.BB göz kremi.Yani bb krem nasıl cilt tonunu eşitliyor,cilde bakım yapıyorsa bu üründe aynı işlemleri göz çevresine yapıyor.


5i 1 arada bir ürün.Özel geliştirilmiş formülü ile yoğun bir nemlendirme sağlarken mükemmel kapatıcı özelliği sayesinde her kullanım sonrası daha genç bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur.İçerdiği SPF 15 koruma faktörü ile cildi zararlı güneş ışınlarına karşı korur.Koyu halka görünümünü kapatır,torba görünümünü azaltır,ince çizgi görünümünü azaltır,göz çevresinde aydınlanma sağlar.

Bendeki rengi Light to Medium.


Yapısı oldukça hafif olan bu ürün bb formda olduğu için kapatıcılığı da zayıf olur diye düşünülüyor fakat bence kapatıcılığı orta.Özellikle göz altlarını aydınlatma özelliği çok çok fazla.Bu yüzden göz altındaki koyu halkaları neredeyse tamamen kapatıyor ve canlı,uyanık bir görünüm sağlıyor.Nemli bir bitişe sahip.

Sivilce izlerini kapatma da çok başarılı değil.Orta derecede kapatıyor.


Rengi açık.Göz altlarında hoş duruyor.












Bu ürünü Gittigidiyor'dan stın almıştım.Ama hangi satıcı olduğunu hatırlayamıyorum.Şurada bir tane buldum aynı üründen.

Yorum Gönder

0 Yorumlar