Greenwood Form Karışık Bitki Çayı / Mixed Herbal Tea


Sevgili Dilara'dan aldığım güzel bir mektubun içerisinde bu çay da vardı.En sevdiğim çay Türk çayıdır hatta günde kaç bardak içtiğimi sayamıyorum :D Ama bitki çaylarını da severim.Özellikle doğal faydaları olduğu için bazen midemi rahatlatmak veya rahat uyuyabilmek için bitki çaylarına başvuruyorum.Bunun dışında tadı güzel olunca da faydasını bilmesem de içiyorum.Bu çayı da denedim ve beğendim.Sizlerle de düşüncelerimi paylaşayım dedim.




Çay tekli olduğu için içerisinde ne olduğunu bilmiyorum.Araştırdım,dün markete gittim orada bakayım dedim yoktu.Resimden anladığım kadarıyla kuşburnu,elma,papatya ve diğerlerinin adını bilemediğim birkaç bitki var.Papatyayı arada içerim.Mide ve sakinleştirme açısından oldukça iyi.Bu kısım biraz kadın okuyucularıma özel o yüzden erkekler bu kısmı okumayabilir :D İbrahim Saraçoğlu adete yakın dönemine yakın stres ve sinir için adet gününe kadar günde 1 fincan papatya çayı içilebileceğini söyledi.Ben yapıyorum bu şekilde ve oldukça da işe yarıyor ama adet döneminizde bitki çaylarından uzak durmaya çalışın.Hiçbir doktor önermiyor.Sebebini bilmiyorum.


Neyse çaya gelelim.

Buram buram baharat kokuyor.Form çayı olarak geçiyor ve bu konuda başarılı olduğunu paylaşan birçok kişi var.Tadı anason çayına benziyor.Oldukça lezzetli.Form çayı almak istediğimde bu çayı alabilirim.

Sıcak su eklenip 3-4 dk bekletip içebilirsiniz.

Bim'de satılıyor.

Dilara'ya tekrar teşekkür ediyorum ^^






Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Bende bitki çayı çok seviyorum ama verdiği verdiği koku ile vaadettiği tat ile gerçek tadı arasındaki uçurum hayal kırıklığından ibaret oluyor. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı bitki çayları öyle oluyor maalesef :/ İçerisinde meyve olanları tercih edebilirsin ^^

      Sil