Mayıs Ayı Bitenler 2017



Mayıs ayında diğer aylar kadar çok ürün bitirmemişim.Bakalım nelermiş biten ürünler.




Tam boy ürünlere bakalım;

Huncalife Nature Shampoo with garlic extract- Sarımsak özlü bir şampuan.SLS,SLES,Paraben ve parafin içermiyor.Saça hacim ve güç sağlamayı vaad ediyor.Saç uçlarındaki kırıkların azalmasına,saçların yenilenmesine yardımcı olur diyor.Kokusu tertemiz.900 mllik ürün.Doğal olması güzel.Güzel temizliyor.Sarımsak özlü şampuanların en güzel özelliği saç dökülmelerine karşı olması.Bu da bu konuda iyidir diye düşünüyorum.



Himalaya Herbals Complete Care Herbal Toothpaste- %100 vegan bir diş macunu.Paraben içermiyor.Bej renkli bir diş macunu.Dişleri beyazlatma özelliği yok ama temizleme açısından iyi.


Watsons Side Sealed Facial Puffs- Tiftiksiz,%100 pamuk,yumuşacık bir makyaj temizleme pamuğu.İçerisinde kare şeklinde 100 tane pamuk var.Severek kullanıyorum.Tekrar tekrar alıyorum.Reklam gibi oldu :D

Watsons Makyaj Süngeri- Çok hırpalayarak yıkadığım için maalesef yırtıldı.




Testerlara bakalım;

Tonymoly Bamboo Cool Water Soothing Gel %99- Kıvamı su gibi.Aslında bunu yazın buzdolabında saklayıp cilde uygulamak gerek.Çok güzel bir ürün.Üzerinde de pure eco yazıyor.Sanırım biraz da organik bir ürün.

Farmasi Vitalizing Sarımsak özlü Canlandırıcı Şampuan- Bunu bana canım arkadaşım Cherijamu hediye etmişti.Saçı güzel temizlediğini düşünüyorum.Diğer etkilerini görmek için tam boyu denemek lazım.

Avene Cleanance Mask- Bu ürün bana Dermokozmetika tarafından gönderilmişti.Küçük gibi dursa da baya kullandım bu maskeyi.Yağlı ve sivilceye meyilli ciltler için peeling etkisi olan bir maske.Cilde sürüp 5 dk bekleyip cildi temizliyorsunuz.Haftada 1 yada 2 kere uygulanıyor.Maske cildinizdeyken etkisini hissediyorsunuz.Cildiniz karıncalanıyor.Cildi yağdan çok güzel arındırıyor.Satın almak isterseniz tık tık.


Mendiva Gül Kokulu Islak Havlu- Yapı,koku,fiyat olarak kullandığım en en en iyi ıslak mendil.A101'lerden satın alabilirsiniz.Paketi de çok şeker.Alkol içermiyor.İçerisinde 60 tane mendil var.

Cala Make-up Cleansing Tissues Cucumber- Salatalık özlü makyaj temizleme mendili.İçerisinde 30 adet mendil var.Kalın yapılı,biraz ıslak.Salatalık özlü olmasından dolayı cildi temizlerken bakım yaptığını da düşünüyorum.

Cala Make-up Cleansing Tissues Aloe Vera- Şekerli bir kokusu var.Yine aynı şekilde kalın ve ıslak yapıda mendiller.Makyajı çıkarma konusunda iyiler.

Bee Beauty Micellar Makyaj Temizleme Mendili- Diğer makyaj temizleme mendillerini kullandığımda ten makyajımda kalıntılar kalıyor ama bu acayip güzel çıkardı makyajımı.Diğer mendilleri kullandığımda yıkama ihtiyacı duyuyorum cildimi ama bu cildi ve makyajı çok çok güzel temizliyor.Sanırım misel su içerdiği için.Paraben,alkol içermiyor.Aloe Vera ve E vitamini içeriyor.Tekrar tekrar alacağım bir mendil oldu kendisi.




Ve maskeler;

4x Rituel de Beaute Burun Bandı- Her zamanki gibi bol bol Rituel de Beaute Burun Bandı bitirdim.Ama etkisi o kadar iyi ki ben bu maskeyi çeneme ve alnıma da yapıyorum.

Skin Food Green Tea Sheet Mask-Bunların yazısını ayrı yazacağım.



Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Bloğunuz çok tatlı :D Yeni keşfettim sizi bana da beklerim elbet

    YanıtlaSil
  2. Mendiva ıslak mendilleri bende çok seviyorum

    YanıtlaSil
  3. Mendivaları sevemeyen bir ben miyim yaa :(( kokuları bana ağır geliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabilir ^^ Ben de bazı güzel kokuları sevemiyorum

      Sil