Ağustos Favoriler 2016


Merhabalar ~

Dünkü Ağustos Bitenler yazımdan sonra bugün de ağustos favorilerimle karşınızdayım :)



Herkesin aksine ben yaz aylarında bolca makyaj yaptım.Gerçekten ters bir insanım.Çoğunluk ne yaparsa tersini yaparken buluyorum kendimi çoğu zaman.Ağustos ayında da makyaj yaptım bol bol ve şuan yüzüm bunun acısını çekiyor.Yazın ten makyajına hiç bulaşmamalıydım -_-

Çok fazla olmasa da birkaç kozmetik favorim var ağustos ayına ait.Birkaçının yazısı olduğu için isimlerine link ekleyeceğim.Tıklayarak detaylı yazılarını okuyabilirsiniz ;)

Real Techniques Makyaj Süngeri- Bu süngeri çok seviyorum ve elim başka süngere gitmiyor.Yumuşacık ve uygulamak çok kolay.İndirimde yakalayabilirsem yedeklemek istiyorum.

Ali Express Karıştırma Fırçası- İnce uçlu bir karıştırma fırçası olduğu için benim gibi dar ve küçük göz kapakları için kullanışlı.

Nature Republic Hand and Nature Freesia Hand Cream-Bu el kremini bana Koreli arkadaşım göndermişti.Çok çok güzel taze ve doğal bir çiçek kokusu var.Bitince tekrar almak istiyorum.


The Balm In The Balm Of Your Hand Vol 1 paletindeki Hot Mama allığı çok severek kullandım ağustos ayında.Çok tatlı ve ışıltılı bir şeftali renge sahip.Ben far olarak da kullandım.Öyle de çok hoş oluyor.

Bir de Signal White Now'ı çok beğenerek kullandım.Dişlerimdeki beyazlama gözle görülür şekilde fark ediliyordu.Ben çok çay tüketiyorum ona rağmen güzel beyazlattı.



Ağustos ayında o kadar çok dizi favorim oldu ki :)

Cinderella and Four Knights- Uzun zamandır bu kadar güzel ve keyifli bir dizi izlemiyordum.Konusu değişik ve tam bir Cinderella'nın Kore dizisi uyarlaması harika olmuş.


Moonlight Drawn By Clouds- Benim Kore tarihi dizilerini çok sevdiğimi biliyorsunuz.Bilmiyorsanız şimdi öğrenmiş oldunuz :D Bu dizi de tarihi bir dizi ve çok çok güzel.Keyifle izleniyor ve çok akıcı.Tarihi dizi ama çok az vurdulu kırdılı,üzücü sahne var.Bunların yerine daha eğlenceli bir dizi.



Ve bir Kore uyarlaması Türk dizisi; Seviyor Sevmiyor.Daha önce birçok Kore dizisinin çevrilip hüsranla sonuçlandığını biliyoruz.Açıkçası bundan da umudum yoktu.Bu arada bu She Was Pretty'nin uyarlaması.She Was Pretty zaten mükemmel bir diziydi.Türk uyarlamasını nasıl yapacaklar,kötü yapmasalar bari,yine hüsranla sonuçlanmasa dedim ama alakası olmadı.O kadar o kadar o kadar güzel yapıldı,yönetildi,oynandı ki harikaydı.Hatta diyorum ki orijinalini bile geçebilir.Oyuncular rollerini gerçekten süper üstlendiler.Çok çok güzel bir dizi ortaya çıktı.Hepsini bu küçük blogumdan tebrik ediyorum :)

Benin ağustos ayı favorilerim bunlardı :) Ortak favorilerimiz var mı? :)

Yorum Gönder

0 Yorumlar