Canmake Stay-On Balm Rouge


Kore kozmetik ürünleri kadar Japon kozmetik ürünlerini de çok seviyorum.Kore ürünlerinde göre biraz tuzlular ama çok güzeller.Bu lipbalmı da Serrose'nin birçok alışveriş,çantamda neler var videolarında görmüştüm ve çok beğenmiştim.İzleyeli baya oldu ama nasip şu alışverişimeymiş.Siz de o alışverişimdeki indirim kuponunu kullanarak ürünü buradan indirimli alabilirsiniz.


Öncelikle paketlemesi çok tatlı.Açık yavruağzı bir kabı var.Orta kısmında çiçek desenleri var ve benim kozmetik ürünlerinde en sevdiğim detay altın rengi kapak.Ürün asansörlü.Yani aşağıdaki aparattan çevirerek ürünün yükselmesini sağlıyorsunuz.


Bendeki rengi 10 Flowery Princess.İçerisinde pembelik barındıran coral bir renk ki ben yaz aylarında coral yani mercan rengini kullanmayı çok seviyorum.Balm olduğu için rengi tamamen vermiyor.Yani bu renk dudağınızda olduğu gibi değil daha hafif yapılı duruyor.Ama ürün bir lipbalma göre de oldukça pigmentli yani rengini güzel veriyor.

Yapısı yumuşacık.Hani yabancı bloggerlar butter derler ya yani yapısı tereyağı gibi.Dudağı onarıyor.Ama çok ağır çatlakları onarabileceğini düşünmüyorum.Dudakların kusurunu belli etmiyor yani.



Kokusu yok.

Ayrıca ürün allık olarak da kullanılabilir.
İçerisinde ışıltı,pırıltı,sim vb yok.Zaten glossy yani parlak yapıda bir ürün.

Ben çok beğendim bu ürünü.Diğer renklerini de denemek isterim :) 

Ürünü şuan yukarıda verdiğim link ve benim okuyucularıma özel kuponla kargo hariç 26,67 liraya alabilirsiniz :)




Yorum Gönder

0 Yorumlar