Boots The Power Of Plants Botanics Volumising Mascara ve Rimel Sürme Teknikleri



İngiliz drugstore markası olan Boots'un rimelini deneme şansım oldu.Sizlerle paylaşayım dedim.


Rimelin yapısı ıslak.Ben bu tip rimelleri daha çok seviyorum.Zayıf kirpiklere daha çok yoğunluk veriyor.Bu rimelin de vaad ettiği zaten hacim vermek.

Fırçası kalın kıldan ve şekli konik ama ince konik.Bu tip rimellerden çok beklentim olmuyor açıkçası eğer içindeki ürün daha sıvı kıvamda değilse.Yalnız bu rimel oldukça başarılı çıktı.Kirpiklerimi belirgin hale getirdi,hacim verdi ve aynı zamanda kıvırdı da.Bunları yaparken kirpiklerde yapay bir görünüm bırakmadı.

Şimdi ürün ne kadar önemliyse sürüş şekli de o kadar önemli.Benim sürüş şeklimden bahsedeyim size.Her rimelde başarılı sonuç elde ediyorum bu uygulama şekliyle.

Öncelikle fırçayı kirpik dibinize değdirin ve ardından zigzag hareketlerle kirpik uçlarınıza kadar uygulayın rimeli.Bunu bütün kirpiklerinize uygulayın.Gerçekten hiçbir etkisi olmayan rimelinizde bile (eğer kurumadıysa) işe yarayacak ve kirpikleriniz daha kıvrık ve belirgin bir hale gelecek.Alt kirpikler içinse kesinlikle kirpik diplerinize değdirmeyin rimeli.Gözün dış kısmından fırçayla kirpiklerinizin orta kısmından yakalayıp gözünüzün iç kısım yönüne doğru tarar gibi sürün rimeli.Bu da alt kirpik belirginleştirme de oldukça güzel bir teknik.


Rimelimize dönersek bu ürünün sevdiğim yanlarından birkaçı da organik olması ve kahverengi olması.Bendeki rengi 02 Black/Brown.Koyu kahve ama kahverengi olduğu belli oluyor.Özellikle ben sarışın,kaş ve kirpikleri açık renk olanlara bu renklerde rimelleri öneriyorum.Siyah rimel çok sırıtıyor sarışınlarda ve koyu duruyor.Ama kahve tonlarında rimel oldukça güzel ve doğal duruyor.Benim kirpiklerim siyah ve ben bu rimeli uyguladığımda açık ama yine de doğal duruyor.

Ürün akma yapabilir sıvı yapıda olduğu için.Ama bu özelliğinden dolayı da kolayca temizleyebiliyorsunuz ürünü.


Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Mericim hani daha önce ebayden alışveriş yaptığım konusunda sana yorum bırakmıştım 1-1.5 ay olmasına rağmen ürünüm gelmedi. Ben satıcıya nasıl ulaşabilrim bilemedim bi türlü sana bir soruyım dedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen söyleyeyim :) Satıcının sayfasına girip profilinin sağ üst köşesinde Contact kısmına tıklıyorsun.Sonra Select an item'e tıklayıp aldığın ürünün numarasını giriyorsun.Sonra 'I didnt recieve item' kısmına tıklıyorsun.

      Sil