Posta Kutusunda Kaybolanlar

Geçtiğimiz haftalarda instagramda bir fotoğraf paylaştım.Hikayesi şöyle.



Bir gün kardeşimle alışverişten dönerken kardeşim anahtarını kaybettiğimiz ve yıllardır açamadığımız posta kutusuna bir bakayım dedi.Ufak bir yeri var oradan elimizle yokluyorduk ama benim elim biraz küçük o yüzden çok ulaşamıyorum.Kardeşim bir baktı küçük bir posta var.Tabi ki bana :D Ben de sevindim hediye geldi diye ama yıllar önce bir Deathly Hallows kolyesi sipariş etmişim.Hala ne zaman o siparişi verdiğimi hatırlamıyorum.Orada kalmış.Bulunca sevindim tabi.

O günden sonra daha sık posta kutusuna bakmaya başladım.Normalde postacımız büyük ve açık olan kısma koyar postaları o yüzden ayrı posta kutusuna bakmam ben ama dediğim gibi kolyeden sonra bakmaya başladım.Ve uzun zamandır beklediğim bir postayı daha buldum.Ali Express süngerimi de o küçük olan posta kutusuna atmışlar.Bu da kaybolan postalar kısmına girer mi?

Bir de sıkça mektuplaştığım Finlandiyalı arkadaşımdan gelen mektubu komşunun posta kutusuna atmışlar.Onlar da bu garip şey ne deyip bize ilettiler.Daha doğrusu adımı meri değil de meli olarak söyleyip 'meli'ye yurt dışından posta var bizim posta kutusuna atmışlar' diyerek bize ulaştırdılar sağolsunlar.

Daha fazla kayıp posta yaşamamak için sıkça kontrol etmem gerekiyor posta kutusunu.



Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Bizde posta kutusu yok zaten kargocu geliyor postacıdan çok.Annem ve online alışverişleri sağolsun.Ama geçte olsa bulduğuna sevindim.inşaAllah başka gelen şeylerinde posta kutusunun dipsiz kuyusunda kaybolmaz.:)Yazı için klavyene sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizimkiler biraz üşengeç.Son zamanlarda biraz daha iyiler.Bu kolye de aylar önce geldi büyük ihtimalle :D teşekkür ederim :)

      Sil