Oriflame Beauty Perfecting Face Primer



Merhaba :)

Ten makyajının önemli olan ilk aşamasında kullanılan üründen yani bir makyaj bazından bahsedeceğim bugün sizlere.Benim elimde çok fazla makyaj bazı yok.Birkaç tane Kore tester bazları denedim.Elimde tam boy olan baz da bir tek Oriflame'in Beauty Perfecting Face Primer'ı var.

Öncelikle benim makyaj bazından beklediklerimi söyleyeyim.Gözenek problemim olduğu için gözenekleri örtücü ve pürüzsüz bir his bırakan bazları tercih etmek istiyorum.Ama bu tip bazlar biraz kuruluk yapabiliyor ciltte.Bu yüzden cildimin kuru olduğu bu dönemde nemlendirme özelliği daha fazla olan bir baz tercih etmek istiyorum.



İşte bu baz tam bu özellikte.Cildi yağlandırmadan nemlendiren ve makyaja hazırlayan bir baz.Gözenekleri örtme özelliği yok ama makyaj öncesi cildin nem ihtiyacını karşılayabilen bir baz.Tabi bu her cilt tipine göre değişir ama ben şu sıralar bu ürünü severek kullanıyorum.

Beyaz,krem yapıda bir ürün.Dağıtılınca su gibi oluyor yapısı.Kuruyunca da pürüzsüz bir his bırakıyor.


Bu elime baz uygulayıp fondöten uyguladım.

Elim şu sıralar baya kuru bir de kedim dün baya tırmaladı yara ve kurulukların kusuruna bakmayın.


Bu elime de bazsız fondöten uyguladım.

Baz fondötenin biraz daha uzun zaman ciltte durmasını,çizgilere biraz daha geç dolmasını sağlıyor.Tamamen bunları engelliyor diyemiyorum.

Benim severek kullandığım bir makyaj bazı.Dediğim gibi özellikle cildimin neme ihtiyacı olduğu dönemlerde kullanmayı seviyorum.

Ürünü Oriflame satıcılarından temin edebilirsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar