MAC Paint Pot



Merhabalar :)

Bugün high-end yani biraz daha yüksek fiyatlı bir markanın popüler ürünlerinden birini inceleyeceğiz blogda.

MAC markasını biliyorsunuzdur.High-end markalardan biri.Daha önceden yani bu tip markaların ürünlerini denemeden önce derdim ki; bunlara bu kadar para vereceğime birkaç tane daha uygun fiyatlı olanından alırım.Fakat ürünleri deneme şansım olunca neden fiyatlarının yüksek olduğunu anladım.Gerçekten kalitesi ilk kullandığınız anda belli oluyor ve açıkçası MAC'in fiyatları diğer high-end markalara göre ve kalitesine göre normal yani aşırı pahalı değil.




Bugün MAC 'ten inceleyeceğim ürün far bazı olarak kullanılan Paint Pot ürününden Painterly rengi.

Bu ürünü ilk Kim Dao'da (benim en çok beğendiğim vlogger) görmüştüm.Açıkçası sırf onda gördüğüm için almıştım.Ondaki rengi Soft Ochre'mış sonradan farkettim.Ama bu rengin bana daha uygun olduğunu anladım.Sanırım Soft Ochre sarı alt tonlu.Bu pembe alt tonlu.


Göz kapağıma sürdüğümde renk tam tamına uyuyor.Rengi nötrlüyor.Yani damarlı,morarık-kararmış görüntüyü yok edip ten rengime uyduruyor.

Hiç far kullanmadan da bu ürünü kullanabilirsiniz farla aram iyi değil ama göz kapaklarımdaki kararmış,morarmış,damarlı görünümden şikayetçiyim derseniz.

(Elimdeki yara izlerini kedim yaptı)

Yapısı nemli.Yani kuru göz kapakları için çok uygun.Benim göz altlarım kuru bu ara.Göz altlarıma da uyguluyorum kapatıcı çizgilerime dolmasın diye.Çok çok başarılı değil bu konuda fakat hiç sürmediğim zamanki dolmasından daha az oluyor.


Gelelim baz görevine.Yukarıdaki resimde görüyorsunuz zaten.En sağda ürünün kendisi var ve üzerinde birşey yok.Soldaki Mac Paint Pot Painterly sürmeden sadece farı sürdüğüm swatch ve ortadaki Paint Pot'un üzerine uyguladığım far.Farkı görüyorsunuz.Birşey yazmama bile gerek yok.Rengin pigmentasyonunu artırıyor.Far daha pürüzsüz duruyor ve daha uzun dayanmasını sağlıyor.

Ürün mükemmel.Far bazı yada göz kapaklarınızı nötrlemek isterseniz bu ürünü kesinlikle tavsiye ederim.

Ürünü MAC mağazalarından satın alabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar