Flormar Care4Lips Lip Balm ve Kocaman Bir Teşekkür / Thanks ForEveryone..



Merhabalar :)

Geçtiğimiz günlerde bahar makyajı önerisi yazımda dudaklarımı bu lip balmla nemlendirdiğimi yazmıştım.


Kendisi Flormar'ın Care4Lips lip balmlarından Watermelon Milkshake.

Bu serinin yanlış hatırlamıyorsam 4-5 seçeneği vardı.

İlk baktığımızda EOS lip balmları anımsatıyor.O lip balmı da denemiştim.Şunu söyleyeyim Flormarınkisi çok çok daha iyi.Hem yapı olarak hem de koku olarak.

Ambalajı zaten çok şirin minik bir yumurtaya benziyor ve çok şeker bir pembe.İçerisindeki lip balm da dair şeklinde.Uygulamak kolay oluyor.

Kokusu acayip güzel <3 Karpuzlu sakıza benziyor.
Nemlendirmesi çok çok iyi.Ağır bir yapısı yok.Cilt üzerinde kalan yağlı yapılı nemlendiriciler gibi değil.Ürünü emerek içten de nemlendiriyor.
Lip balma ihtiyaç duyduğumda,makyaj öncesi dudağımı nemlendirmeye ihtiyaç duyduğumda elim hep bu ürüne gidiyor.





Gelelim teşekküre..

Hepinize,beni takip eden,blogumu okuyan,bloguma uğrayan herkese çok teşekkür ederim. Hedefim nisan ayına kadar 10.000 sayfa görüntülenmesine ulaşmaktı.Çok daha erken oldu :')  Hep takipçilerim yani benim blog arkadaşlarım arttı hem de bir sürü kişi okumuş blogumu :') Nasıl mutluyum anlatamam ya.Harikasınız ! 

Thanks to everyone..

I got over 10.000 views on my blog :) Thank you so much for following my blog,reading posts or just visiting my blog.I know you cant understand what i write cause i write with my own language Turkish.But if you want and wonder some of my posts please tell me.I will translate for you ;)

Yorum Gönder

0 Yorumlar