Maybelline Master Ink Eyeliner Matte İncelemesi ve Vlog Tadında Ufak Bir Ek


Yine doğumgünümde gelen hediyelerden devam edelim ürün incelemeye.

Aldığım günden beri eyeliner sürmek istediğimde elim hep bu ürüne gidiyor.

Bu tip likit eyelinerları uygulamak bana daha kolay geliyor.Daha rahat kontrol edebiliyorum.


Tam anlayamadım fırçasını ama keçe ve kıl arasında kaldım ama uçları kıl kesin.Bu yüzden çok rahatlıkla kirpik diplerine yakın uygulama yapabiliyorum.Kuyruk yapımında da çok kullanışlı.

Ben ilk önce tersten yani kuyruktan başlayıp sonra eyelinerı düz tutarak kirpik diplerime sürüyorum.



Benim en sevdiğim özelliği mat siyah renkte olması.Yani tamamen siyah renkte gri vb gibi durmuyor.Sürdükten 15-20 saniye sonra hemen matlaşıyor.Akma yapmıyor benim anladığım kadarıyla.Benim göz altıma hep birşeyler akar ama genellikle rimel olur bu.Yani eyelinerda bir oynama olmadan göz altımda siyahlık oluyor büyük ihtimalle rimelden kaynaklanıyor bu.Yani negatif bir özelliği de yok.Bu tip ürünlerin kurumamasına dikkat etmek lazım ama.

Kendisi favori ürünlerim arasında yerini aldı :)

Bu ürünü Gratislerden satın alabilirsiniz.


Gelelim bugüne.Aslında bol bol gezip fotoğraflayıp daha güzel bir vlog tarzında yazı hazırlayacaktım ama bazen sebepsiz yere modum düşük oluyor.Bugüne de öyle başladım.Neyse yine de çıkalım dedik.



Flormara ve Gratis'e uğradık.Flormar'ın Metallic Eyshadowlarına bu kalem formda olan farlarına baktık.4 renk denedim.Sırasıyla Spotlight,Hit The Floor,Bring The Action ve Light It Up.Benim favorim krem rengi olan Light It Up oldu.Çok çok beğendim.Diğer beğendiğim renk de Hit The Floor oldu.Koyu yeşil tonlarında çok güzel bir renk.Gratis'te de ne zamandır aklımda olan Nude Tude palete baktık.Ama nedense vazgeçtim ya.Testerı görünce mi nedir.Belki tekrar gelir isteğim :D


Sonra markete uğradık.Biraz acıkmıştık.Ruffles ketçaplı cipsi çok severiz ondan aldık yolda atıştırmalık.Ne zamandır da markete gittiğimde Eti Topkeki almakla almamak arasında kalıyordum.Çok severim Topkeki.Bugün alayım dedim.Beni Snap ve Face'ten takip edenler nasıl bir beyaz çikolata hayranı olduğumu bilirler.Ülker'in denedim,Milka'nın denedim şimdi de Nestle'yi deneyeyim dedim.Aslında Milka aradım ama yoktu markette.Aralarında en çok Milka'yı beğendim.Tadelle gofrete de bayılırım.Onun da klasik olanı yoktu Maxinut olanından aldık.Minik bir kaşar peynir ve Falım alıp alışverişimizi noktaladık.

Sonra güzel bir yer bulup fotoğraf çektim blog yazılarım için :)

E modum biraz yükseldi Elhamdülillah :)

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Afiyet olsun canım. Havalardan mı bilmiyorum. Blogları şöyle bir gezdiğimde herkes stresli, modu düşük gibi bende bu durumu anlayamadım :) Ki bende bu haldeyim ilginç.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahara geçiş döneminde oluyor herhalde ya.Hehe teşekkür ederim :* Bol çikolata yemek lazım böyle zamanlarda ama bitter tabi ;)

      Sil
    2. Doğru söylüyosun. Biraz çikolata takviyesi gerekli :)

      Sil