Max Factor Creme Puff Blush İncelemesi Ve Küçük Bir Teşekkür


 

Öncelikle teşekkürden başlayayım.Sevgili Sawako'nun bloguna konuk olduktan sonra bloguma çok fazla ilgi geldi.Gerçekten çok çok çok mutlu oldum :') Biraz daha ilerleyelim güzel hediyelerle size teşekkür etmek istiyorum.Eğer merak ettiğiniz ve yazmamı istediğiniz konular varsa mail yada yorumda sorabilirsiniz.

Ürünümüze gelelim.Bu Max Factor'e ait Creme Puff Blush allıkları çok merak ediyordum ama indirimsiz fiyatı oldukça pahalı.60-70 TL civarı.Ben indirimdeyken Cosmetica'dan aldım.Aşağı linki bırakacağım.

Bu ürünü Milani'nin Baked Blush'ına muadil olarak gösteriyorlar.Milani markasını gerçekten çok seviyorum ve denemek istiyorum ama maalesef ülkemizde satışta değil.Yani ben kıyaslama yapamayacağım.Umarım en kısa zamanda gelir.


Bendeki rengi 30 Gorgeous Berries.İnanılmaz güzel bordo bir allık.Ben allık kullanmayı ve bolca sürmeyi çok severim.Ama bu ürün gerçekten çok pigmentli.Fırçanızı ufacık değdirdiğinizde bile çok fazla ürün geliyor fırçaya.Renk efsane.Özellikle kış için çok çok güzel bir renk.İçerisinde ufak ışıltıları var.Bunu ben kullanırken ilk önce saçıma yakın kısımdan başlıyorum ki fazlalılığı oraya bıraksın.


Yapısı kadifemsi.Krem toz arası yumuşacık.

Ve şunun şekline bakar mısınız.Gezegene benziyor :D Çok güzeeeel <3


Benimki iş başında.


Sol taraftaki dağıtılmış hali sağdaki de ürünün tam rengi.



Yorum Gönder

0 Yorumlar