Ekim Bitenler 2017



Ekim ayı da bittiğine göre yeni bir bitenler yazısı yazma zamanıdır :) Geçtiğimiz aylara nazaran birazcık daha az ürün bitirdim.Bir kısmı da çöpe gidiyor.Dilerseniz hemen ürünleri anlatmaya başlayayım.




Etude House Precious Mineral BB Cream Bright Fit- Çok başarılı bir bb krem.Elimdeki ürün çok eski olduğu için yapısı bozulmuştur diye atıyorum.Elimde bir tane daha var.

Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner Black- Uzun fırçası sayesinde eyeliner uygulamak kolay oluyor bu ürünle.Bir tane de kahverengi almıştım o duruyor bu ürün bitti.

Lioele Blooming Shimmer Pearl Base Tester- Pembe,ışıltılı bir baz.Strobing cream de diyebiliriz.Işıltısı inci ışıltısı gibi.Yani simli değil de cildi nemli ve aydınlık gösteriyor.Aydınlatıcı olarak da kullanılabilir.2-3 kullanımlık ürün çıkıyor içerisinden.


Rituel de Beaute Siyah Nokta Bandı- Bu banttan zaten hemen hemen her ay bitiriyorum.Uygun fiyatlı ve başarılı bir ürün.

Watsons Compressed DIY Facial Mask Sheet- Bunlar kuru sıkıştırılmış maske kağıtları.Losyon,tonik veya hazırladığınız maske karışımına koyuyorsunuz o suyu emiyor ve maske olarak kullanıyorsunuz.Benim de yüzüm şişmişti bir ara.Gül suyu da şişliğe çok iyi geliyor.Bununla gül suyu maskesi yapmıştım.Bu maske hakkında detaylı bir yazı yazacağım.


Benri Winnie The Pooh Islak Bebek Havlusu- 3 al 2 öde kampanyasından almıştım bu ıslak mendili.Paraben,alkol içermiyor.Cilde uyumlu pH a sahip.Cildi rahatlatmaya ve nemlendirmeye yardımcı olur.Paketi çok şeker.Winnie ve balları var :) Biraz kokusu diğerlerinden farklı.Yapısı yumuşak ve kalın.Hem kendi cildim için hem de kedilerimin patilerini temizlemek için kullandım.İçerisinde 60 adet var.

Benri Daisy and Dolly Islak Bebek Havlusu-Bu da aynı şekilde paraben,alkol içermiyor.Cilde uyumlu pH a sahip.İçeriğinde bulunan aloe vera ekstraktı sayesinde cildin rahatlamasına ve nemlenmesine yardımcı olur.Paketi çok şeker bunun da.Üzerinde Duffy ve Daisy'nin bebek halleri var.Kokusu da güzel.


2x Stop Ever Lady Comfort Heat Pad- Isı bantları.Ben bu bantları ağrıyan bölgelerimin üzerine kıyafetimin üzerine yapıştırarak kullandım.Direkt deri üzerine yapıştırmak zararlı.Ağrıyan bölgeleri rahatlatıyor.

Kruitvat Gözlük Temizleme Mendili- Bunu sevgili Cherijamu hediye etmişti bana.O zamanlar gözlük kullanmıyordum ama artık gözlük kullanmaya başladım ve bu mendiller oldukça pratik oluyor.Gözlük camını da pırıl pırıl yapıyor :D


Etude House Baking Powder B.B Deep Cleansing Foam- Peeling yapan yüz temizleme kremi.Gözenekleri derinlemesine temizliyor.

Chifure Milky Lotion- Çok hafif yapıda ama oldukça iyi nemlendiren bir ürün fakat hediye geleli baya olduğu için yapısı bozuldu ve sivilcelenme yaptı cildimde.

Rosense Kuru Ciltler İçin Nemlendirici Yüz Kremi- Güzel nemlendiriyor fakat kokusu yüzünden maalesef çöpe gidiyor.

Babe Moisturising Emulsion Seyahat Boyu- SPF 10 içeren hafif yapıda muhteşem bir nemlendirici.Yarınki favorilerim yazımda da bahsedeceğim bu nemlendiriciden.

Tonymoly I'm Real Aloe Soothing Lotion Tester- Hassas ciltleri tahriş olmaktan koruyan bir losyon.Hem nemlendiriyor hem de cildi koruyor.Yapısı hafif ve nemlendirmesi oldukça iyi.3 aşamalı cilt bakımının 2.siyniş.Sanırım bundan önce tonik sonrasında da kremi var.Kokusu da oldukça güzel.


Oriflame Sparkle in Paris EDT- Çok güzel bir kokusu var.Ağır ve şık bir kokuya sahip.EDT olmasına rağmen kalıcı.Kokusu bozulduğu için çöpe gidiyor.

Oriflame Grace EDP- Bunun da değişik hem ağır hem fresh karışık bir kokusu var.Kalıcı bir koku zaten EDP.


Huncalife Naturilies Whitening Toothpaste- Beyazlatma özellikli diş macunu.Ferahlatan nane aromalı.Paraben,florür,renklendirici içermiyor.Düzenli fırçalama ile dişlerdeki plakları yok etmeye destek olur ve sağlıklı diş etine kavuşmanıza yardımcı olur.İçeriğindeki mentol ve nane ile nefesinizi tazeler,ağzınızda temizlik ve ferahlık hissi sağlar.Beyazlatma konusunda çok başarılı.Ben ilk kullandığım zaman beyazlattığını düşünmüyordum sadece temizliyor diyordum fakat zamanla dişlerimdeki beyazlık farkını gördüm.Hatta açık renkli rujlarda dişler sarı durur.Bu diş macununu kullanırken o rujları kullandığımda bile dişlerim oldukça beyaz duruyor.Oldukça başarılı ve sağlıklı bir ürün.Daha önce de favorilerimde olan bir ürün.

Arm&Hammer Advance White Diş Macunu- Uzun süren beyazlık vaad ediyor.Leke önleyici kalkan görevine sahip.Karbonatlı diş macunu.3 ton daha beyaz dişler vaad ediyor.Karbonat diş yüzeyini ve lekeleri temizler.Uzun süreli beyazlık için leke önleyici kalkan bırakır.Hassas ve derinlemesine temizler.Karbonat temiz bir nefes için kokuyu önler.İçerdiği mikrocilalar ile 3 tona kadar beyazlık sağlar.Temizleme konusunda başarılı,beyazlatma orta derecede.Belki düzenli kullanımda etkisini gösterir.


Ebay mini kap- İçerisine tester ürünü koymuştum.Temizlenmediği için çöpe gidiyor.Bu kutular çok kullanışlı oluyor.

Yorum Gönder

2 Yorumlar