The Balm Bahama Mama Bronzer


The Balm her üründe olduğu gibi bronzerda da oldukça başarılı.Bahama Mama'yı deneyene kadar kendime uygun bir bronzer bulamamıştım.Hiç aramayıp direkt bunu alsaymışım diyorum.O kadar başarılı bir ürün.



Açık kahverengi sıcak tonlara sahip içerisinde de hafif ışıltılar olan bu ürünün sloganı güneşlenmiş gibi bir görünüm sağlamak.Cildi mükemmel bir sıcaklık kazandırdığı gibi kontür işleminde de oldukça başarılı.Ben bronzerı burun kontüründe kullanmayı sevmem çünkü leke gibi durur.Ama bu ürün burun kontürü işleminde de oldukça başarılı.

Yapısı yumuşak,kolay dağılıyor.Bu yüzden ciltte leke gibi durmuyor.Yüzünüzün heryerini bu bronzerla hem ısıtabilir hem de kontür işlemi yapabilirsiniz.Pigmentli.Rengi hemen veriyor.Bu yüzden fırçaya bir tık alsanız bile yetiyor.

Ayrıca far olarak da kullanılabilir.Kaş renginiz açıksa kaş farı olarak bile kullanabilirsiniz.

Gratis'ten bu ürünü indirimde çok çok uygun fiyata alabilirsiniz.Benden bronzer önerisi özellikle de uygun fiyatlı bronzer önerisi istenince kesinlikle Bahama Mama'yı öneriyorum.Oldukça da bereketli bir ürün.


Yukarıdaki swatchlar sırasıyla Bahama Mama,In The Balm Of Your Hand Bahama Mama,Voyage 2 Croeso rengi.Görüldüğü gibi aralarında pek fark yok.





Yorum Gönder

0 Yorumlar