Menow Generation II Long Lasting Lip Gloss/ Likit Mat Ruj



Likit mat ruj modası başladığında bir de uygun fiyatlı bir ürün deneyeyim dedim ve o zamanlar Ebay'den alışveriş yapabiliyorken uygun fiyatlı bir ürün aldım.Bugün sizlerle bu ruj hakkındaki yorumlarımı paylaşacağım.Ebay dışındaki Çin sitelerinden de bu ürünü bulabilirsiniz.




Yapısı çok çok sıvı olan bu ruj sürüldükten çok kısa bir süre sonra hemen ve tamamen kuruyor.Ve kuruduktan sonra asla yapış yapış bir his bırakmadığı gibi sanki yokmuş gibi bir his bırakıyor.Yani yapısı çok hafif.Tek katta kalıcı değil.Yani yemek yerken bir kısmı çıkıyor rujun fakat 2 katta daha kalıcı.Zaten çok da zor çıkıyor.Yağ bazlı bir temizleyici kullanmak gerekiyor dudaklara zarar vermeden ve tamamen temizlemek için.


Bendeki rengi 26 ama 14 numarayı sipariş vermiştim diye hatırlıyorum.Yanılıyor olabilirim.Tüpte turuncu görünmesine rağmen dudakta parlak bir pembe renk olarak duruyor.Ben turuncu renk için almıştım ama bu renk çıkınca çok sık ve çok yoğun kullanamıyorum.Tek katta daha pembe dursa da 2. katta biraz daha turuncuya yakın bir renk veriyor.

Uygun fiyatta güzel bir likit ruj.

Ebay'de 80 cent gibi bir fiyata satılıyor.Şuradan alabilirsiniz.

Bu linke tıklayarak da Ali Express'ten satın alabilirsiniz.

 




Yorum Gönder

0 Yorumlar