Flormar Cozy Quartet Eye Shadow / Far Paleti


Flormar'ın farlarını çok beğendiğimden bahsetmiştim hatta far paleti yapsa tutar demiştim ve son koleksiyonlarındaki far paletlerini mağazalarında inceledim ve çok beğendim.Çıkardığı her farda başarılı olan bir marka hatta her üründe diyebilirim.Bugün de meşhur Cozy Quartet paleti hakkındaki yorumlarımı sizlerle paylaşacağım.



4'lü mini far paleti.Mat,hafif bir kabı var.İçerisinde ayna ve çift taraflı sünger aplikatör var.

Farların yapısı çok ince,yumuşacık,kremsi.Bir o kadar da pigmentli ve kalıcı.Mat yapıdalar.

Çok çok beğendiğim bir far.Hem yapı itibariyle hem de renklerin karışımı itibariyle muhteşem.Nude şeftali tonlarda diyor fakat portakalımsı renge sahip daha çok.Bahar ve yaz ayları için çok uygun.Ben turuncu farları çok seviyorum ve kullanıyorum da.Kpop fanları bilir belki 2NE1'daki Dara uzun süre Etude House'un yüzü oldu.Bir reklamda çok hoş turuncu tonlarda göz makyajı yapmıştı.O makyajı keşfettiğim zaman kendime denemiştim ve turuncu arı kendime çok yakıştırmıştım.O zamandan beri sık sık kullanırım turuncu tonlarda far.Zaten bu yazın modası da turuncu tonlarda farlardı.Neredeyse her Türk dizisinde karakterlerin makyajında turuncu tonlarda far kullanıldı.




Bendeki rengi 01 Nude Peaches.




Renkler;

1.renk; Sıcak tonlu açık kahverengi.Tüm göz kapağına veya katlanma bölgesine uygulanabilir.

2.renk; Pembe alttonlu bej rengi.Baz renk olarak tüm göz kapağına uygulanabilir.

 3.renk; Paletin ana rengi.Capcanlı bir turuncu.Şeftaliden çok portakal rengi.Göz kapağında çok hoş sıcak bir ton olarak duruyor.

4.renk; Soğuk tonlarda koyu kahverengi.Göz kapağının katlanma bölgesine,alt kirpik diplerine,gölge rengi olara,kaş farı olarak kullanılabilir.

Ben bu farı Zebramo'dan çok çok iyi bir satıcıdan 10 liraya aldım.Kargo ücreti de 2 liraydı ve farın 2. el olduğu anlaşılmıyordu.O kadar temizdi.Satıcının ismi Katre.


Yorum Gönder

0 Yorumlar