Ağustos Favoriler (Cilt Bakımı,Makyaj,Abur Cubur)



Herkese merhaba ^^

Bugün sizlerle Ağustos ayı favorilerimi paylaşacağım.Geçtiğimiz ay oldukça fazla favorim vardı.Dilerseniz hemen ürünleri anlatayım.


Himalaya Cevizli-Elmalı Peeling- Siyah noktaları ve gözeneklerdeki kiri çok güzel temizliyor.Çok makyaj yaptığım ve havanın da sıcak olduğu dönemlerde siyah noktalarım baya arttı.Bu ürün gözeneklerimi gözle görünür şekilde temizledi.Ciltteki pürüzlerimi de giderdi.

Loreal Saf Kil Peeling Maskesi- Peeling ile birlikte bu maskeyi kullanınca cildim ve gözeneklerim tamamen temizleniyor.Cildi kurutmadan cildi tertemiz yapıyor.

Huncalife Naturilies Whitening Diş Macunu- Diş beyazlatma konusunda çok başarılı.Açık renk ruj kullandığımda bile dişlerim beyaz görünüyor bu diş macununu kullanırken.

Loreal Lip Paint Matte 201 Hollywood Beige- Hem yapısı hem de rengi bakımından tam yazlık bir ruj.Özellikle rengine bayıldım.Çok tatlı şeftali renge sahip.

Loreal Mega Volume Miss Baby Roll Rimel- Kirpiklerimi acayip yoğun ve uzun gösteriyor bu rimel.Kirpikleri oldukça güzel gösteriyor.

Wet n Wild Lash Renegade Rimel- Bu rimel de kirpikleri oldukça yoğun gösteriyor ve akmıyor. 



Abur Cubur favorilerim de geçtiğimiz ay A101'lere gelen 2 şey.

Bebeto Fruit Snack; Jelibon tarzı şeyleri sevsem de helalliğine güvenemediğim için alamıyordum.Bebeto markasının özellikle helal sertifikası var.Bu Fruit Snack de jelibon şeklinde ama daha farklı ve lezzetli yapıda.Hem de sağlıklı.Paketin içerisinde mini paketler var ve her mini paket 60 kalori.Yani diyet için de uygun bir atıştırmalık.

Milka Choco Sticks- Bisküvili çikolataları sevdiğim için bu çikolatayı da çok beğendim.

Bazı ürünler hakkında detaylı yazmadı.Yazılarını uzun uzun yazacağım ayrı konu olarak.Bebeto'nun da yazısını ayrıca yazmamı ister misiniz? 



Yorum Gönder

2 Yorumlar