Golden Rose Camouflage Cream Palette Correct And Conceal / Corrector Nedir? Ne İşe Yarar?



Her geçen gün kozmetik ürünlerine yeni ve değişik şeyler katılmakta.Kimilerine hemen adapte oluyoruz kimilerine ise hala alışamadık.Bugün bu değişik kozmetik ürünlerinden biri olan corrector yani renkli kapatıcı paletleri ne işe yarar onu anlatacağım sizlere.



Corrector kelimesine hata düzeltici diyebiliriz.Bazı renkler farklı renklerle birleştiğinde rengi nötrlüyor.Bu paletin de amacı bu.Mesela biz yıllardır göz altı morluklarına ne kadar açık renk sürersek o kadar iyi diye düşünüyorduk fakat aslında turuncu veya somon bir renkle o morluğu nötrleyebilirmişiz bu paletler sayesinde bunu öğrendik.Yani paletin amacı renkleri kullanarak ciltteki tonu eşitlemek.Bunu tek başına yapması mümkün değil.Bu paleti fondötenden önce kullanmalıyız ki rengarenk kalmayalım.Fondöteni üzerine sürdüğümüzde o renk eşitliğini görebiliriz.




Krem formülü,hafif yapısı,kolay dağılımı ile tamamen kapatıcılık sağlamayı,kusurları ve sivilce izlerini kamufle etmeyi vaad ediyor.Fondöten altına uygulamak için uygundur diyor.

Hem size Golden Rose'un paletini anlatayım hem de renkler üzerinden hangisi ne işe yarar bakalım.



Palette 6 kremsi yapıda renk var.Yapıları yumuşacık.Bu yüzden kolaylıkla dağılabiliyor.Ürünü ister parmaklarınızla,ister fırçayla,isterseniz süngerle dağıtabilirsiniz.


Renklere bakalım sırayla;



Skin Tone; Ten rengi.Genel kusurları nötrlemeye yarıyor.Ben bu rengi fondötenden sonra kapatıcı olarak kullanıyorum.Kapatıcılığı iyi.

Salmon Pink; Somon rengi.Sarı lekeleri nötrlemeye ve donuk tonları düzeltmeye yarıyor.Bu rengi göz kapağınızdaki damarlı görünümü nötrlemek için yada göz altınızdaki morlukları örtmek için kullanabilirsiniz.Fondöten altına uygulanıyor bu renk.

Yellow; Sarı.Morlukları nötrler ve koyu halka ve noktaları kapatır.Burun kenarlarımda kullanıyorum bu rengi.Fondöten altına uygulanır.

Green; Yeşil.Kızarıklıkları nötrler ve leke görünümünü örter.Ben de sivilce izlerim ve kızarıklıklarımı kapatmak için kullanıyorum.Bu da fondöten sürülmeden önce uygulanıyor.


Purple; Mor.Sarı alt tonu,ciltteki sarılıkları nötrler.Ben bu rengin aydınlatıcı olarak da kullanıldığını öğrenmiştim bir yerden.Bu yüzden yüzümün daha yüksekte kalan,aydınlık görünmesini istediğim kısımlara uyguluyorum bu rengi.

Orange; Turuncu.Mavi tonlu ve koyu lekeleri nötrler.Bu rengi ise göz altı morluklarımı nötrlemek için kullanıyorum.

Gerçekten corrector ile uygulama yapıldıktan sonra sürülen fondöten ciltte daha güzel duruyor.Bu paleti de hem yapı olarak hem de renkler açısından beğendim.

Bu ürünü Trendyol'un Golden Rose kampanyasından 22,75 liraya almıştım.Şuan kampanya yok ama Golden Rose Trendyol'da sık sık indirime giriyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar