Maybelline The Falsies Volum' Express Black Drama Mascara



Tamam bu yazı bu haftanın son rimel yazısı olacak :D Son zamanlarda çok fazla rimel yazısı yazdığımın farkındayım.Ama ürünler bitmeden ve kurumadan bu ürünler hakkındaki yorumlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.





Bugünkü yazımda Maybelline'in Falsies Black Drama rimeli hakkındaki yorumlarımdan bahsedeceğim.

Bu rimel oldukça beğenildi.Sağladığı etki gerçekten güzel olunca zaten beğenmemek elde değil.Fırçası kaşık şeklinde yada u şeklinde diyebiliriz.Dağınık ve sık kıllara sahip fırçası var.Ben önce fırçayı u şeklindeyken o göçük kısımla uyguluyorum rimeli.Daha sonra n şekline çevirip yani fırçayı ters çevirip üzerinden geçiyorum.Böyle yapınca kirpiklerim çok daha dolgun,yoğun görünüyor.Yani bu rimel aşırı yoğun,dolgun ve uzun bir görünüm sağlıyor.Kirpikleri tek tek ayırıyor ve ayrıca kıvrık görünmesini de sağlıyor.

Yapısı yoğun bir rimel.

İçerisinde 'fibre' yani kıl gibi küçük fiber yapıda parçalar var.Bunlar kıl gibi ve kirpiklerin daha uzun görünmesine yardımcı oluyor.Bu kıllar konusunda tereddütte kaldım acaba hayvan kılı mı yoksa sentetik mi diye.Bileniniz varsa bilgilendirirse sevinirim.

Ben bu ürünü ya Markafoni ya Morhipo'dan (şuan orada yok bu rimel) yada Cosmetica'dan satın almıştım.



Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. fırca yapısı güzelle benziyor ama ben maybellinenin rimellerini sevmiyorum malesefff ... paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. faydalı bir yazı olmuş canım Ben severek bitirmiştim bu maskarayı :)Bloğunu artık takipteyim bende bloğuma beklerim esen kal :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten güzel bir rimel :) Blogunu çok beğendim ;) Takipteyim :)

      Sil
  3. En sevdiğim maskaradır kendisi :)

    YanıtlaSil