Türkiye'de Bulunan Kore Kozmetik Markaları





Merhabalar ~

Kore kozmetiğini aramızda sevmeyen yada Kore kozmetik ürünleri sempatik gelmeyen yoktur herhalde :) Bu yazımda sizlerle ülkemizde bulunan Kore kozmetik markalarını paylaşacağım.Bana bazen yurtdışından almak istemiyorum nereden bulabilirim diye sorular geliyor.Bunun için de güzel bir öneri olmuş olur bu yazı.




Öncelikle ülkemizde hem online hem de mağazadan satış yapan çok çok başarılı bir Kore markası olan Missha var.Özellikle BB krem konusunda çok başarılı.Hatta Perfect Cover BB Cream'i dünyada en çok satılan BB krem olmuştu.Ben de kullandım bu BB kremden ve çok memnun kaldım.Ankara Kentpark ve Ankamall'da mağazaları bulunmakta.Bir de İstanbul'da City's Nişantaşı'nda da açılacakmış.Online alışveriş için ise buraya tıklayabilirsiniz.




Bir diğer marka The Face Shop.Bu markanın ürünleri de oldukça güzel.Birçok ünlü simayı The Face Shop reklamlarında görebilirsiniz.Mağazası yok diye biliyorum.Online satış yapıyorlar.Fakat site şuan yapım aşamasında.Siteye buradan ulaşabilirsiniz.



Puresh markası ise helal kozmetik özellikle de cilt bakım ürünleri yapan bir marka.Facebook üzerinde sayfası var.Bu linke tıklayarak bakabilirsiniz.Bir de Torium Avm cadde çıkış kapısı karşısındaki So-Get adlı mağazada da satışı yapılıyormuş.

Holika Holika çok çok şeker ürünlere sahip bir marka.Özellikle de renkli kozmetik konusunda çok cici ürünleri var.Ankara Armada AVM'de mağazası var.Başka bir yerde var mı bilemiyorum.Şuan online alışveriş seçeneği yok.



Ülkemizde bulunan ve en rahat satın alabileceğimiz yani her yerde bulabileceğimiz marka Pure Beauty markası.Kore'de çok popüler olmasa da Watsons'ta satılan bu marka özellikle BB ve CC kremleri başta olmak üzere birçok güzel ürüne sahip.Bu kremlerin dışında cilt tiplerine göre cilt bakım serileri de var.Ayrıca renkli kozmetik ürünleri de Watsons mağazalarına gelmeye başladı.




Gratis ve Watsons mağazalarında maske,cilt bakımı gibi ürünlerin içerisinde de Kore markaları var.Bunlardan ikisi SNP markası.Bu markanın hayvan desenli maskelerini Watsonslardan satın alabilirsiniz.Gratislerde ise Hanbeng Mein Cosmetics markasının yüz maskelerini bulabilirsiniz.Ayrıca BİM'de satılan Rituel de Beaute markası da Kore markasıdır.

Hanbang Mein Cosmetics kağıt maskelerden şurada bahsetmiştim.

SNP hayvan desenli maskelerden ise şurada bahsettim.



Hayvan testi yapmayan ve çeşit çeşit cilt bakım ürününe sahip Kore markası Beyond mağazasının Türkiye'de mağazasının olduğunu Nabrut'tan öğrendim ve çok sevindim.Şuan sadece Ankamall'da var diye biliyorum.Online sitesi de var ama şuan alışveriş yapılamıyor.Şuradan bakabilirsiniz.Bunun dışında geçtiğimiz günlerde Trendyol'da da satışa sunulmuştu.


Bir diğer marka ise The Saem markası.G-Dragon,Shinee gibi Kpop idollerinin yüzü olduğu bu marka hem birçok makyaj ürünü seçeneğine hem de cilt bakım ürünlerine sahip.Bu markayı da Hanasya sitesi satıyor.Üstelik kapıda ödeme seçeneği de var :) Bir de 15 Eylül'den sonra Tony Moly markasının bazı ürünleri de siteye eklenecekmiş ;)




Şirin mi şirin çok çok tatlı hatta en şirin kozmetik ürünlere sahip Kore markası Tony Moly'yi de Sephoralardan satın alabilirsiniz.

Benim ülkemizde, satış yaptığını bildiğim Kore kozmetik markaları bunlar.Sizin bunlar dışında bildiğiniz markalar var mı?

Yorum Gönder

20 Yorumlar

  1. Çok faydalı bir yazı. Ben içlerinden sadece Pure Beauty markasını kullanıyorum. Artık diğerlerine de sıra gelir zamanla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faydalı bulmana sevindim ;) Ben de henüz hepsinden alışveriş yapmadım :)

      Sil
  2. Ne kadar çok varmış :) Çoğunu bilmiyordum

    YanıtlaSil
  3. Anki skin79'un da türkiye satışı yapan sitesi vardı. The face shop dan haberim yoktu türkiyede satılmasına çok sevindim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa evet onu unutmuştum hala satış yapıyor mu acaba.Sanırım Lilakutu'da yapıyordu bir ara

      Sil
  4. Mimlendiniz diyecektim, yine bir kore bağlantılı post gördüm okumadan edemedim ^^ Asya ürünlerinde pratik faydanın yanında bir de estetik değer yok muu? Resmen seviyorum! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle :) satılmasındaki en önemli pay estetik zaten :) biraz da kpop yıldızları diyeceğim ama az olmuyor onların payı :D Mimi okuyup en kısa zamanda yazacağım :)

      Sil
  5. Ayrıca Kore kozmetik konusunda Justin Beauty üzerinde de çeşitli ürünler mevcut arkadaşlar. Blog yazısı çok faydalı olmuş. Diğer bildiğiniz Kore kozmetik siteleri de varsa lütfen paylaşın arkadaşlar. Takip ediyor olacağım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kore ürünleri mersinde satılıto mu

      Sil
    2. Bu yazıdan sonra birçok Kore markası geldi ülkemize.2. yazısını da yazabilirim ^^ Justin Beauty'yi de yeni keşfettim onu da eklerim ^^

      Sil
    3. Gratis ve Watsonslarda mevcut

      Sil
  6. Kore ürünleri mersinde satılıyormu almak istiyorumda

    YanıtlaSil
  7. bir de phy mongshe diye bir marka var.Kore den geliyor.Profesyonel ürünlermiş.Sadece salonlarda ve kliniklerde satılıyor.Ben denedim.Muhteşem kremleri var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha önce duymamıştım ama zaten deneyemeyeceğim.Kore markalarının çoğu hayvanlar üzerinde deney yapıyor😔

      Sil
  8. Acaba kore malından virüs kaparmiyiz ben yenı madam kokodan alo vera içerikli cildine krem aldım pişman oldum cildime sürünce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üretim tarihine bakabilirsiniz.Bu saatten sonra ben de almamaya dikkat ediyorum.

      Sil
  9. Bana kalırsa onlar için en önemli makyaj malzemeleri, beyazlatma pudrası (?) böyle bir şey var mı bilmiyorum ve göz büyütme kalemi, aslında bunun varlığından da haberdar değilim .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pudradan ziyade nemlendirme ve beyazlatma etkisi olan fondöten tarzı ürünler diyebiliriz.Göz büyütmeyi de genellikle estetik ameliyat yada lensle yapıyorlar

      Sil