Real Techniques Your Eyes / Enchanced Starter Set / Göz Fırçası Seti






Merhaba ~ 

Bugün sizlere Real Techniques'in Göz Makyajı Fırça setini anlatacağım.




İçerisinde 5 adet fırça ve bir tane de hem çanta hem de ne denir fırçalığa dönüşebilen birşey var.



Bu çantayı hem normal fırçalarınızı yanınızda taşımak isterseniz fırça çantası olarak kullanabilirsiniz hem de 2'ye katlayarak fırça tutucu bir aparata çevirebilirsiniz.






İçerisindeki fırçalar;

Deluxe Crease Brush; çok tombiş bir fırça.Gölge fırçası diye geçiyor ama ben daha çok dağıtma fırçası olarak kullanıyorum.Büyük bir fırça.Sık kıllı.Hatta bunu kapatıcı uygulamak için de kullanıyorlar.Bir de ben burun kontürü için de kullanılabileceğini de keşfettim.Hatta aydınlatıcı sürmek için de kullanılabilir.

Base Shadow Brush; bu gerçekten adı gibi tüm göz kapağına uygulanacak farı uygulamak için kullanılabilen bir fırça.Düz,sık kıllı bir fırça.Ben gölge makyajımı uç kısmıyla yapıyorum ve bu kullanım için de çok beğeniyorum.

Accent Brush; vurgu fırçası diye geçiyor.küçücük çok sık kıllı bir fırça.Göz kalemini dağıtmak için,göz altına far uygulamak için,vurgu yapılmak istenen ufak yerler için çok kullanışlı bir fırça.

Fine Line Brush; uzun,ince yine sık kıllı bir fırça.Uzun olması eyelinerı uygulamak için çok pratik oluyor.

Brow Brush; sık kıllı açılı kaş farı fırçası.Kaş farı uygulamak için çok güzel ve kullanışlı bir fırça.

Eğer göz makyajınız için fırça yada fırça seti arıyorsanız,1 set alayım hem kaliteli olsun hem de içinde her işimi görecek fırça olsun diyorsanız bu seti tavsiye ediyorum size.Ben çok memnunum.













Yorum Gönder

0 Yorumlar