Mayıs 2016 Favoriler (Kozmetik,Yiyecek,Blogger)



Dün Mayıs ayında bitirmiş olduğum ürünleri paylaşmıştım.Bugünkü yazımda ise mayıs ayında neleri severek kullandım,neyi çok sık yedim ve hangi vloggerları keşfedip keyifle izlediğimden bahsedeceğim.

Kozmetik olarak neleri sık ve severek kullandım bakalım;

Öncelikle Eklips ve Ecotools'un bu seyahat boylarından çıkan sanırım pudra fırçalarını çok sık ve severek kullandım.Küçük fırçaları sevmem ama bu fırçalar allık kullanırken çok rahat oluyor.

Rimmel London Sculpting Palette'i de çooook severek kullandım.Detaylı bilgisi şuradaki yazımda.

Real Techniques Miracle Sponge acayip yumuşak ve her fondöten sürmek istediğimde elimin ona gitmesini sağlayan ama kıyamadığım bir sünger.Bunun da yazısını şuradan okuyabilirsiniz.

Bu bahar ve yaz sezonunda acayip turuncu farlara sardım.O yüzden Flormar'ın Terracotta tekli farının Orange Popsicle rengini severek kullandım.


Bu ay çooook severek ve en çok yediğim şey çilekti.İçerisinde B vitamini olduğu içinde mutluluk hormonunun salgılanmasına yardımcı.Tabi ben tadına aşık olduğum için yiyorum <3

2 tane vlogger keşfettim.

Fashiolala- Kendisini göstermeden sadece kozmetik yorumu yapan ve bu konuda yorumlarını severek dinlediğim ve güvendiğim bir vlogger oldu geçtiğimiz ay ve hala da severek takip ediyorum.

LaMadelynn de çok şeker bir kız olduğu için dikkatimi çekti.Onun da makyaj videolarını severek izledim.

Evet benim mayıs ayı favorilerim bunlardı.Ortak favorilerimiz var mı? :)

Yorum Gönder

0 Yorumlar