Kozmetik Alışverişim (Gratis,Watsons,Flormar,Golden Rose,Ebay)


Herkese merhaba :) 

Her defasında kozmetik alışverişi yapmayacağım deyip yapmak..Evet yine böyle bir durumla karşı karşıyayız.Ama hepsi ufak ve uygun ürünler.Kendimi de avuttum konuya geçebilirim.


Ebay'den aldıklarım;

Takma alt kirpik seti 10'lu.Ebay'deki adı Hot Handmade Soft Lower Under Bottom Eye Lashes Natural False Eyelasher 10pairs.Kısa süre içerisinde geldi.Memnun kaldım bu alışverişten.Fiyatı 1,29 dolar artı 0,39 dolar kargo.

Diğer ürün Etude House Berry Delicious Color In Liquid Lips Juice.Rengi GR701..Bu alışverişim de hemen geldi.Bu ürünün yazısını yazmıştım.Şuradan bakabilirsiniz.Bu alışverişimi Beautynetkorea'nın Ebay hesabından yaptım.Bu satıcıdan çok memnunum.Gördüğünüz gibi ufacık bir alışverişimde bile 2 tester göndermiş ve bir de şirin bir not göndermiş.Testerlar; Tony Moly Goat Milk Pure CC Krem Naturalth 01 Pure Milk.Diğeri Tony Moly My Sunny Water Proof Sun Block Güneş Kremi.Tony Moly markasından hiç tam boy ürün denemedim ama almak isterim.Fiyatı 7,92 dolar.Kargo ücretsiz.



Golden Rose'un bu Longstay Liquid Matte Lipsticklerini denemek istediğimi şu yazımda söylemiştim.Nihayet alabildim.Renkler konusunda hiç tereddüt etmedim.Gittiğim mağazada gül renkleri vardı bu tonlarda bende çok olduğu için istemedim bir de açık tonlarda vardı ki bu tonlar bana hiç yakışmıyor.O yüzden bana en çok yakışabileceğini düşündüğüm 11 numarasını aldım.Sanırım fiyatı 13 liraydı.


Flormar'dan ise;

Şuradaki yazımda deneyip çok beğendiğim Mettalic Eye Shadow kalem far şeklinde olan ürünlerinden ME09 Light It Up rengini aldım.Fiyatı 7 liraydı.

Bir de standda yeni bir ürün gördüm ve merak ettim.Krem allık ve ruj çıkarmışlar ve renkler harikaydı.Benim seçtiğim 05 numara oldu.Bunun fiyatını hatırlamıyorum.


Ve alışverişimin yıldızı :) Koton'un Beauty kısmını gezerim hep ama hiç beğendiğim ürün olmadı.Bir tek nude bi kalem almıştım önceden.Son gittiğimde de 3 al 2 öde gibi birşey vardı.Kardeşim başka birşeye bakacaktı o ona bakarken bir bakayım dedim.Yine birşey beğenemedim derken bu far paletini gördüm.Zaten ambalajı ama renkleri önemli tabi.Rengi 801-Dark Taupe.Bu palette çok güzel kızıl bir ton var.Şimdi göstermiyorum yakında yazısını yazacağım :) Bunun da fiyatı 12-13 lira civarıydı.Zaten alma sebebimin yarısı da bu fiyattı.


Gratis'ten sadece 1 ürün aldım.O da bir aydınlatıcı fırçası.Eklips Allık Fırçası diye geçiyor.Bu da 6 liraydı sanırım.


Burada Watsons yok.Kardeşim de Watsons ürünlerini sevdiğimi bildiği için gelirken bana ufak bir sürpriz yapmış :) Watsons'ın kendi ürünlerini zaten çok beğeniyorum.Yakın zamanda Le Petit Prince'li ürünler çıkarmış ve görür görmez kardeşime gönderdim.O da sağolsun bulmuş ve almış.Bendeki 10'lu Velvety Soft Mini Hankies diye geçiyor.10'lu mendil işte :D Mendil ambalajlarının rengi açık mavi ve mor.Açık mavi olanda prens hali var karakterin,morda ise yanında tilkiye benzettiğim bir hayvanla olan bir çizim var :D Ben hikayesini okuyalı baya oldu.O yüzden pek hatırlamıyorum neler vardı içeriğinde diye.

Watsons ıslak mendillerini de çok beğeniyorum.Çok kaliteli oluyor hem ambalajı hem de mendilleri.Kolay kolay yırtılmıyorlar.Çok sağlam.Bu ürünlerden de Mini Wet Wipes Floral Scented olanı almış.Paketin şirinliği <3 Kokusu inanılmaz güzel.Pudramsı-kremsi bir çiçek kokusu.Tek kötü yanı içerisinde 8 tane mendil olması.

Bir de Rimmel London'ın Kate rujlarının Nude serisi çıkmıştı.Çok merak ediyordum onları.Renk konusunda özel birşey istemiyordum.Ama kardeşim bir renk seçmiş acayip doğal ve çok çok güzel bir renk.Mağazaya gidip inceleseydim kesinlikle ben de bunu alırdım.Bendeki rengi 43.

Watsons ürünlerinin fiyatlarını bilmiyorum.

Ürünlerin detaylı yazılarını yakında yazacağım :)


Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Mericim ebaydan aldıkların kaç günde geldi? Bu arada güle güle kullan;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 14 gün civarında geldi :) Teşekkür ederim :*

      Sil
  2. Yaa benim siparişlerim kargolanalı bir ayı geçti ama gelmiyor, gelmiyor! Bilmiyorum gümrükte falan mı takılıyor acaba :'((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de lenslerim gelmedi bu sefer :/ Sanırım sıkı tutuyorlar biraz gümrüğü.Olsun ya görevleri o

      Sil