Note BB Lip Corrector




Herşeyden önce şunu söylemek istiyorum;ben bu markaya aşığım.Zaten bu aralar Türk markalarının çıkardığı ürünler sağolsun bize yabancı ürünleri aratmıyorlar.Peki Note Cosmetics'i niye bu kadar seviyorum?Çünkü aldığım ürünlerini incelediğimde olaylarının sadece cildi kapatma,renklendirme vs olmadığını aynı zamanda bu kozmetik ürünleriyle cilde bakım yaptığını da öğrendim.Yani mesela bir kapatıcı,ruj vb kullanırken bazen zarar verir mi diye tereddüt ediyorum ama Note'ta böyle birşey düşünmeme gerek yok.Çünkü ürünlerinin içerisinde cilde faydalı birçok şey var.Hayır sponsor bir yazı değil.Nasıl olsun zaten ufacık blogum :D Gerçekten çok çok sevdiğim için samimi olarak yazdım bunları.


Gelelim ürüne.Ürünün adı BB Lip Corrector.Yani dudağa BB krem etkisi veren bir ürün.

Ürünün etkileri;

-İçeriğindeki palmitoyl oligopeptide ile kolajen sentezini uyararak dudakları dolgunlaştırmaya yardımcı olur.

-Shea yağı ve E vitamini ile gün boyu dudakları nemlendirerek yumuşak kalması için yardımcı olur.

-E vitamini ile dudakları serbest radikallere karşı korur.

-Dudak kontürünü belirginleştirir, 3D effect sağlar.

-İçeriğinde hafif renk pigmentlerine sahiptir.


Ürünün paketi de çok şık duruyor.

Ucunda bu şekilde sünger bir aplikatör var.


Rengi 03.Çok doğal.Hatta benim dudaklarımda çok belli olmadı.Glossy bir görünüm verdi.Ben bu ürünün yaptığı etkiyi Blistex dudak kreminin etkisine benzetiyorum.Dudaklarım çok çatlakken mat bir ruj sürmek istemiştim.Bu ürünü makyajımdan önce sürdüm ve diğer makyajımı yaparken ürün biraz emildi ve dudaklarım pürüzsüzleşti.Daha sonra mat rujumu uyguladığımda hiçbir çatlak ve pürüz belli olmadı.


Üstteki rujun BBsiz hali diğeri ise BBli.BBliyken daha pürüzsüz duruyor.


Ürünün içerisinden prospektüs çıkıyor ve benim çok hoşuma gitti bu :)


Ve ve ve ! Note Cosmetics hayvanlar üzerinde test yapmıyor.Daha ne olsun.Kendilerini tebrik ediyorum.Gerçekten mükemmel bir marka.Şuan elimde 3 ürünü var.Eğer birşeye ihtiyacım olursa ilk bakacağım markalardan bir tanesi :)

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Bende sende görünce almıştım bunu ama beceremedim kullanmayı :'[

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal sür.Dudağı pürüzsüzleştiriyor zaten.Üzerine de rujunu sür ;)

      Sil
  2. Bende de aynisindan var 03 numarası yine benimde hosuma gitti ama yapış yapis geldi aliskin degilim boyle lip gloss tarzi seylere ve dudagimda benimde renksiz gibi gozuktu cok guzel tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de rengini çok az belli ediyor.Ben genellikle dudaktaki kusurları belli etmeye meyilli rujlarımı sürmeden önce kullanıyorum bunu pürüzsüz bir görünüm versin diye

      Sil
  3. denediğimde bana biraz yapış yapış geldiği için almadım bunu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok öyle bir his bırakmadı ya dudaklarım çatlak olunca mat ruj kullanacaksam bunu kullanmayı tercih ediyorum rujun altına :) Siz de öyle deneyebilirsiniz :)

      Sil