Kasım Bitenler-Çöpe Gidenler



Biliyorum videoyla anlatmak daha kolay oluyor ama yazarak anlatmayı özledim ve blog kadar samimi olmadığını farkettim ve buradan devam ediyorum :)

Bakalım Kasım ayının sonunda neler çöpe gidiyor.



2 sample bitirdim;

Regal Honey Day Cream with acacia honey extract-Kokusu bildiğiniz tazecik çiçek balı kokusu inanılmaaaz güzel.Yapısı çok farklı.Katı bir formda.Ben elime alıp ısıtıp eriterek kullandım.Çok çok yoğun nemlendirme özelliği var.Yani cildi parlak bırakıyor o derece.Kış için mükemmel bir krem.

Tonymoly I'm Real Tea Tree Sebum and Pore Lotion-Gözenek ve cildin yağlanma problemleri için üretilmiş bir losyon.Yapısı çok hafif ve özellikleri tam benlik.Çay ağacı özlü ürünler kullandıysanız bilirsiniz kokusu biraz ağır.Onun dışında çok güzel bir ürün.Yağ dengesini ve gözenek problemlerini çözerken nemi de ciltten eksik etmiyor.Tam boyunu almak istediğim bir ürün.


Günlük ürünler;

Daiso Cotton Puff-Daiso'ya aşığım.Daiso nedir diye soranlarınız olursa yakında bir yazısını yazacağım ;) Benim Daiso'dan bitirdiğim ürün bu yumuşacık makyaj temizleme pamuğu.Şekli kare,dikişsiz ve yumuşacık.Dağılma da yapmadı.Elimde bir tane daha var ama kıyamıyorum.Bunu bana benim Daiso hayranı olduğumu bilen Japon bir arkadaşım gönderdi.Kendisine kocaman Arigatoooo!

Benri Kare Makyaj Temizleme Pamuğu-Bu pamukları da çok çok çok seviyorum.Büyük oldukları için ben özellikle tonik kullanırken bunları tercih ediyorum.Tam bir makyaj temizleme pamuğu canavarıyım.Çok çabuk bitiriyorum ve çeşit çeşit denemeyi çok seviyorum :)

Nascita Yüz Temizleme Pedi-Bunu da markette gördüğümde zaten ihtiyacım oluyor diye denemek için aldım ama yapısı cildime çok sert geldi ve pamukların içerisinde sanırım pamuklar toplanırken birkaç birşey kalıyor içinde onlardan vardı.Farketmeyince cildimi acıtıyorlardı.


Hello Kitty Wet Wipes-Bunu da bir eczanenin çocuk bölümünden almıştım.Evet karakterli ürünler gördüğümde dayanamıyorum :D Kokusu tatlı böğürtlenli bir kokuydu.Normal bir ıslak mendildi.Tabi ki çocuklar için olduğundan daha hassastı yapısı.

Balea Hygiene Reisnigungs Tücher Mit Aloe Vera-Bildiğiniz antibakteriyel ıslak mendil işte artistlik yapmaya gerek yok.İngilizcesi olmadığı için Almancasını yazdım.Bu bana Bosna'dan gelmişti.Kokusundan zaten antibakteriyel olduğunu anlıyorsunuz.Tertemiz bir kokusu var.Bayıldım.Ama içerisinde 10 tane vardı.Yani hemen bitiyor.

Benri Tweety Cep Mendili-Bunun hakkında da yazayım mı :D Güzel bir peçeteydi işte.Ben daha çok şirin paketi için aldım tabi ki.


Maskeler maskeler;

HanBang MeIn Cosmetics Snail Ampoule Mask-Kağıt maske severlerdenim ben de.Uygulaması kolay ve cilde faydalı.Tabi herkesin cilt tipine göre maske çeşitleri değişir.Ben Salyangoz özlü maskelerin cildimi yenilediğini ve toparladığı düşünüyorum.Bir ara cildim çok fenaydı.Bir kısmı kuru bir kısmı çok sivilceli.Bu maskeyi uyguladım ve biraz da cildime dokunmamaya çalıştım ve çok şükür kendine geldi.

Rituel de Beaute Burun Bandı x3 - Bu burun bantları hakkında da yakın zamanda bir yazı yazmam gerek.Çünkü kullandığım işinin hakkını veren en en en iyi burun bandı.Burunda kir,siyah nokta ne varsa hepsini temizliyor.Her Bim'e gittiğimde stokluyorum.

Etude House AC Clinic Intense Pink Powder Spot Patch-Bu bir sivilce maskesi.Farklı farklı küçük boyutlarda daira şeklinde maskeler.Bunu yatmadan önce sivilcenizin üzerine yapıtırıyorsunuz.Bendeki etkisi sivilcemi tamamen yok etmek yerine yatıştırma şeklinde oldu.Ağrılı veya acılı sivilcelerimde yatıştırdı o sivilceleri.




Kozmetik;

Essence Maximum Definition Volume Mascara-Zaten bu rimeli aldığımda biraz kuruydu.Tam bitiremeden kurudu maalesef.Fırçası sık ve plastik.Doğal,belirgin kirpik görünümü veriyor.

Essence Get Big Lashes Volume Boost Mascara-Kirpiklere gerçekten yoğunluk ve hacim veren bir rimeldi.Bu da aynı şekilde bitmeden kuruduğu için çöpe gidiyor.

Etude House Color My Brows Mascara 1 Rich Brown-Kullandığım en en en iyi kaş ürünü kesinlikle bu ürün.Tam da rengin adı gibi yoğun kahverengi.Yani siyah veya koyu durmuyor.Doğal duruyor ve başka bir ürün kullanmanıza gerek kalmadan bu ürünle kaşlarınızı düzenleyebilirsiniz.




Essence Kiss Care Love Lipbalm 04 Carrabean Sunrise-Ben bu Kiss Care Love serisini yıllar önce Babylipslere benziyordur diye aldım ama bunlar çok parlak-simli geldi bana.Dudakta çok açık duruyor.Zaten bu ürünün de kabı bozuk olduğu için açamamıştım.



Maybelline Color Sensational Luscious Lipsloss 350 Berry Bella-Bu ürünün de yapısı maalesef bozuldu.Gördüğünüz gibi renkten çok o jel kıvamı çıkıyor.O yüzden çöpe gidiyor.Zaten çok fazla gloss şeklindeki dudak ürünleri şimdi yapılan makyajlara çok uygun değil.



Avon Arabian Glow Sleek Lines-Bronz tonlarda bir eyeliner.Bunu arkadaşım vermişti bana ama kullanamadan kurumuş.



Boots Botanics Bronzing Flash-Koyu renk yani bronz aydınlatıcıları ben pek sevmem.Bir de bunu tanıtan kartta kalıcı bronzluk etkisi deyince tırstım açıkçası ve kullanmaya cesaret edemedim.




Bourjois BB Cream 8in1 Foundation 23 Rose Beige-Yapısı oldukça kalın ve kapatıcılığı mükemmel.Ama rengi koyu olduğu için daha fazla kullanamadım maalesef.Kabı güzel olduğu için ürünü çıkarıp ayna olarak kullanmayı düşünüyorum :)

Benim kasım ayında bitirdiklerim bunlardı.Detaylı sorularınız olursa yorumda paylaşabilirsiniz :)


Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Amazing post dear! You have a wonderful blog:)
    What about following each other on Instagram, Bloglovin, Twitter?.. :)

    www.bloglovin.com/blog/3880191

    YanıtlaSil