Çok Prensesim



Bir prenses olsaydım hangisi olurdum?

Resimden de anlaşılacağı üzere olsam olsam Külkedisi yani Cinderella olurdum.

Çok şükür üvey falan değilim kendisi gibi eziyet de görmüyorum ama bazen gerçekten öyle hissediyorum.

Ev işleri her Türk kızının üzerinde yükümlülük.Tamam yapıyoruz da arada kendimize de vakit ayırmak istiyoruz ki hakkımız.

Herhalde bütün işler bitti deyip az biraz blogunuzla ilgilenmek istersiniz.Afedersiniz totonuz sandalyeyle buluştuğu anda bir ses gelir 'Yine mi bilgisayarın başındasın?!'.Halbuki 4-5 gündür bilgisayarınızın yüzünü görmemişsinizdir.Blogunuza bir hoşçakal deyip kalkıp yeni görevinizi yerine getirmeniz gerektir.

Bulaşık-yemek-süpürme-evin toplanması vb.İşler hoş güzel biz de yapmaya çalışıyoruz ama seslenilirken sanki bana 'Külkedisiii' deniliyormuş gibi geliyor.

Bir de hayvan sevgisi var tabi.Elimde olsa kuş,kedi,köpek vb hayvanları eve toplayacağım.Çok şükür bir kedim var onunla dertleşiyoruz.

He bir de şu var.Ben Cinderella kadar pozitif değilim.Kız her halükarda şarkı söylüyor.Ben ise en ufak birşeyde hemen karamsarlık,ağlama-zırlama moduna geçiyorum.

Ve Prens Charming.Kendisi kim,nerede,ne yapıyor hiçbir fikrim yok.Şuradan kendisine cam ayakkabımı fırlatıyorum umarım kafasına gelir.

Yorum Gönder

4 Yorumlar